Hyr för större frihet

frihet

JD Tvätten erbjuder textiluthyrning och tvätt till verksamheter med högt ställda krav på leveranssäkerhet, renhet och servicekvalitet. Vi arbetar enligt väl genomtänkta processer, vilket gör att din leverans fungerar smidigt från det att vi hämtar smutstvätten till att rena textilier levereras på utsatt datum.

Hyr för större frihet

Vi tar ansvar för att ni alltid har hela och rena textilier på plats. Hyrstocken kan när som helst ändras. Vår lagerkapacitet och genomtänkta logistik ingår också i hyran förstås.

Fördelar med hyrservice

  • Alltid tillgång till rena textilier
  • Binder inget eget kapital
  • Kostnadskontroll
  • Ingen lagerkapacitet behövs
  • Mer tid att fokusera på kärnverksamheten

Allt med samma leverans

Ju mer du kan få med samma leverans, desto smartare. Du tjänar på det och miljön kan andas lite bättre. En enda kontaktperson hjälper dig oavsett behov och du får allt på samma faktura. Smartare kan det knappast bli.

Stor eller liten spelar ingen roll

Vi ger samma goda service till den stora hotellkedjan som till den lilla kvarterskrogen. När dina textilier har blivit registrerade i våra system följer de samma process som alla andra – från upphämtning till leverans. Vi packar och levererar textilierna och de önskade accessoarerna direkt till rätt våningsplan eller till den förvaringsplats du önskar.

Smidiga leveransvagnar

Våra hotell- och leveransvagnar ger mycket smidig hantering för både dig som kund och oss. Vagnarna packas med fräscha, nytvättade textilier och/eller nypressad och välvikt konfektion. Ja, de kan till och med vara försedda med de accessoarer som krävs för att gästerna ska vara fullt belåtna!