JD Tvätten är ett ansvarsfullt textiltvätteri i Umeå som kan göra din verksamhet inom hotell, konferens eller restaurang enklare, lönsammare och roligare. Behöver du komfortabla, snygga och fräscha bädd- och badtextilier, bordslinne eller entrémattor står vi gärna till tjänst. Hos oss kan du hyra kvalitetstextilier, tvätta dem och få dem levererade när det passar dig bäst. Bli vår kund och du kan tryggt fokusera på det du gör bäst, och veta att vi gör detsamma. Fokusera på din verksamhet – inte tvätten! Den tar vi hand om.

Gasellvinnare 2012

2012 blev JD Tvätten utsedd som Västerbottens Gasellvinnare i Dagens Industris Gaselltävling. För att vara Gasell måste man omsätta mer än 10 miljoner, ha minst 10 anställda, minst fördubbla omsättningen från 2007-2010 och göra vinst under åren. Vi ökade med 656 % och placerade oss därmed på en 24e plats bland Sveriges alla företag.

VD berättar

År 2007 etablerade vi vårt textiltvätteri i Umeå. Det har varit händelserika år sedan dess där vi startat upp många nya kunder inom hotell och restaurang. Vi är ett företag som satsar allt vårt engagemang för att tillgodose dina unika behov – från liten till stor, från standard till special. ”Ingenting är omöjligt” gäller hos oss. Behöver du något inom textilier, kan vi säkert ordna det!

Första Augusti 2022 blir JD Tvätten uppköpta av Textilia

Textilia förvärvar JD Tvätten | Textilia (mynewsdesk.com)

Idag är vi 40 anställda som levererar till nöjda kunder från Abisko i norr till Sundsvall i söder. Produktionen ligger på drygt 80-90 ton i veckan. Vi erbjuder bra och flexibla textil- och leveranslösningarna.

Hör gärna av dig och berätta om din verksamhet. Tillsammans kan vi garanterat hitta ett bra samarbete!

Välkommen till JD Tvätten!

Med vänliga hälsningar,
Gunnar Larsson, JD Tvätten