Små detaljer för stora upplevelser

Hotell och restauranger bjuder på upplevelser där varje liten detalj spelar roll. Vi vill bidra till att de där detaljerna faller på plats hos våra kunder. Hela vägen från urvalet av produkter till hur vi genomför vår service. Vi gör det med omsorg om både kunder och miljö – vi är Svanenmärkta och uppfyller Svanens tuffa miljökrav.

Allt du önskar kan du få

JD Tvätten kan tillgodose samtliga textilbehov som finns på ett hotell eller en restaurang. Du kan välkomna gästerna med en ren entrématta och inreda hotellrummen med sköna sänglinnen och mjuka handdukar. Vi har bra kläder till både kockar och serveringspersonal, nypressade dukar med matchande servetter i alla varianter. Du får allt med samma leverans, på samma faktura och genom samma kontaktperson. Det sparar både tid och resurser som ni kan utnyttja bättre. Enklare kan det inte bli!

Variera när du vill

Oavsett kombinationer, färgval och struktur innebär samarbetet med oss att ni får ett varmt omhändertagande, högkvalitativa textilier och en miljösäkrad service. Om du önskar kan vi rekommendera representativa, rena och fräscha kollektioner som skulle passa utmärkt till både din personal och din miljö. Tillsammans har vi hjälpts åt att skapa tusentals lockande och inspirerande dukningar genom åren. Och minst lika många nöjda gäster! Välj fritt från ett av marknadens bredaste utbud av matchande dukar och servetter. Vi har alla storlekar, former, kvaliteter och färger… Bara din fantasi sätter gränserna!

Produkter för hotell & restaurang:

  • Linne & frotté